ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Yeniköy İlkokulu

Yeniköy İlkokulu

Döşemealtı ANTALYA
Vizyon
GÜÇLÜ VE KÖKLÜ KURUM YENİKÖY İLKOKULU Vizyonumuz; İnsanları daha iyi anlayan, teknolojiyi takip eden, çağın gereklerine uyum sağlayabilen, toplumda varlığını hissettiren, özgür ve bilimsel düşünen, mantığıyla karar veren, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
GÜÇLÜ VE KÖKLÜ KURUM YENİKÖY İLKOKULU Biz, çocuklarımızı daha iyi anlayarak ve çağın gereklerine uyumlarını sağlayarak öz güveni tam, toplumsal değerlere saygılı, başarıyı hedef alan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Birçok ulusal, il ve ilçe dereceleri bulunmaktadır. Resim, Okçuluk, Futbol, Basketbol, Hentbol, Halk Oyunları vb. kursları bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Tam GÜN
Atatürk Cad. 5. Sok. Yeniköy Mah. Döşemealtı / ANTALYA
Her bölgemize ulaşım vardır.
Antalya İli, Döşemealtı Merkez İlçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçenin en merkezi okuludur. İl merkezine olan uzaklığı 16 km olup Döşemealtı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün bitişiğindedir.
Sportif Etkinlikler
Piktes,STEM, E-Twinning vb birçok proje yürütülmektedir.
e-Twinning